Tuesday, April 16, 2013

Kini kembali BANGKIT!

Sudah berhabuk blog ni ekk? hahaha..hampir setahun tak update baru sekarang nak update kee Cik NinaMissKechik nih?! Ishkk3...tak patut...Harus didenda! *dengan muka sepuluh sen* maaf ye follower sekalian...Nina teramat sibuk dan stress sebelum ni..dengan keadaan family yang begitu mengejutkan dan hampir tercabut nyawa nak menahan rase sedih kat hati ni..akan tetapi nina akhirnye telah BANGKIT KEMBALI! Yeay!!!!!

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Wednesday, November 21, 2012

Segmen Bloglist by Nurfara Hani !

 

Ok,..hari ni saye terajin pula join segmen yg dianjurkan oleh blogger Nurfara Hani

Antara syarat pernyertaannya ialah:
1.Copy banner di atas sperti biase...
2.Follow blogger Nurfara Hani dan like page die ni
3.Follow saye dan like page saye pulak *ishk..menyibuk aku ni..hehe*
 
ok..join tau jangan tak join..rugi..hadiahnye korang boley tengok sendiri di penganjur segmen ni sendiri supaya lebih surprise ! haha...
Tata~!! Assalamualaikum dan salam sejahtera ^^



Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Tuesday, November 20, 2012

Pra-persiapan berhijrah =)

 
pejam...
celik...
pejam...
celik...
Hai...rupanye saye hanya ade lebih kurang 2 minggu saje tinggal sebelum pergi merantau...asyik terfikir ape jadi kat aku nanti bile kat sane...jauh berbatu dari tempat asal aku di Johor ni hah....Mule terfikir,nanti family kt sini rindu tak kat aku,diorng akan risau tak kt aku nanti...T_T...
Dalam asyik membuat persiapan ni,saye rase berat hati nak pergi sane...terase seperti tak nak pergi pulak....hmmm...Kekadang terfikir betul atau tidak keputusan saye untuk ke Kedah jauh dari keluarga tersayang ni...Masih ragu-ragu dengan keputusan saye masih hanya ade lebih kurang 2 minggu sebelum saye ke sane...

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya