Sunday, October 21, 2012

Segmen 8 Things About Me

 


 
 
Kali saye join segmen lain daripada yang lain dan sungguh interesting!!
 
Ok,jom mulekan segmen ni!
 
Eight-things about me:
1.Lahir di Johor
2.Bakal pelajar diploma pegurusan perniagaan di PTSB di Kulim,Kedah.
3.Gile kpop dan anime
4.Agak brutal
5.Slumber dek!
6.Easy-going
7. Kuat makan tapi susah nak gemuk
8.Baru berumur 18 tahun

 Seven-Hobbies :
1.Melukis
2.Menyanyi
3.Menari
4. Main internet
5.Jalan-jalan
6.Kumpul duit
7.Membaca
Six-Things I hate:
1.Cockroach (Benci!+anti!)
2.Barang hilang
3.Backstabber+traitor
4. Berat badan tak naik
5.Makanan terlalu pedas
6.Barang rosak
Five-Song I like :
1.Super Junior - Sexy,Free & Single
2.Jang Hye Jin ft MC Sniper - Bad Person
3.BToB - WOW
4.Super Junior - Sorry sorry
5.G-Dragon - Crayon
Four-Favourites film/dramas/musicals/series :
1.Running man
2.Kpop Inkigayo
3.Music Bank
4.Faith
Three-Favourites food :
1.Masakan Ibu
2.Burger
3.Piza
Two-Wishes :
1.Impian saye tercapai
2.Bahagia disamping insan tersayang
One-Qoutes :
1."Membenci seseorang sangat membazir tenaga dan fikiran,jadi jangan pernah pedulikan mereka yang membenci kita sebaliknya kita jalini hidup kita dengan sebaik mungkin doakan mereka ke arah kebaikan" - Saye sendiri ^^

Ok,dah abis taip..Fuhh! Penat taip+fikir hehehe.....Join segmen ni dengan klik banner di atas taw ^^

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Ucap Tahniahku Kepada Beliau!

 
TAHNIAH !!!!


Wahhh!! baru je lepas tonton perlawanan moto3gp siaran lansung dari litar sepang dan sungguh membangga dan berbaloi sungguh saye tonton tadi...
Dengan memecahkan rekod Malaysia,Mohd Zulfahmi Khairuddin,penunggang motor Malaysia telah berjaya dalam perlawanannya pada hari ini.
Hasratnye untuk naik ke podium akhirnye tercapai jugak...Alhamdulllah! Syukur Alhamdulillah!! Walaupun berade di tempat ke-2,beliau masih membanggakan rakyat Malaysia...
Lagi best bile saye dengar bahawa semalam adalah birthday beliau...Wah,untung sungguh beliau kali ini.Beliau baru je berumur 21 tahun,telah dapat mencatat nama dalam rekod Malaysia...


Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Saturday, October 20, 2012

Segmen Tingkatkan Follower Sampai Lebam

    
Jom join segmen ni tapi sebelum tu saye nak ucapkan terima kasih sesangat kat

Sumariati
Singgahlah blog dia...

Syarat-syaratnye:
1.Buat entry segmen tingkatkan follower sampai lebam dan copy banner kt atas...
2.Follower owner ni >http://xiaoxandriabunk.blogspot.com/<
4.Follow me dan nyata follower korang ^^



Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya