Wednesday, October 10, 2012

Segmen Follow-follow dan Menang RM50 !! Weee!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
Jom join segmen ni sambil tu boleh korang semua menang duit kalau korang bernasi baik takpun joinlah untuk tambahkan lagi follower di blog korang tuh...Tak salahkan kalau saje menambah follower walaupun follower korang dah ramai.kite bermersra sesama blogger ^^

Dan sebelum saye akhiri entry saye ni,saye nak tag...Anis dan Dierah ...
Assalamualaikum dan salam sejahtera!!! ^^


Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Monday, October 8, 2012

Oh Lukisanku

Assalamualaikum dan salam sejahtera!!!
Hari ni,saye nak tunjukkan hobi kesukaan saye...para pembace mesti ade hobi masing2...saye hanya mahu berkongsi hobi saye sebaab saye boring sangat2 sekarang...Meyh,tengok dan berikan pendapat para pembaca...saye nak dengar juga pendapat korang..manelah tahu kalau2 nanti saye boleh perbaiki kebolehan kecil saye ni..hehehehe...

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Tuesday, October 2, 2012

Memori Indah!


Assalamualaikum dan salam sejahtera!
Hari ni saye nak kongsi memori indah sewaktu ke Kota Iskandar...Minggu lepas,family saye pergi ke Kota Iskandar selepas tu ke Legoland pula...hehehe...Excited saye semase pergi ke sane...Sudah lame saye berhajad untuk ke sane sebelum saye sibuk belajar nanti dan akhirnya termakbul juga..haha...Meyh saye tunjukkan gambar2 family saye semase di Kota Iskandar dan Legoland...


Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya