Friday, August 17, 2012

Saye harap awak tak seperti yang lain

Awak...
Hati saye sangat berharga...
Jage hati saye baik-baik ok?
Saye tahu saye bukan yang terbaik untuk awak...
Tapi jangan awak buang hati ini dengan penuh zalim...
Sesungguhnye,saye tak sanggup dilukai sekali lagi...
Cukup sekali hati saye dirobek dan awaklah insan yang berjaye memulihkannye kembali...
Walaupun kite tak dapat meramalkan ape yang akan terjadi pada kite akan datang...
tapi sekarang saye hanye boleh berjanji bahawa saye akan jadi sebaik mungkin untuk awak...
orang kate cinta hanye untuk orang yang buta sahaje dan mungkin saye tergolong daripadanye...
tapi saye tahu cinta bukan untuk orang yang buta kerana cinta suci...
saye nak awak menjadi lelaki yang bertakhta dalam hati saye...

Ya Allah,jikalau dia ialah insan untukku,panjangkanlah jodoh kami...Jikalau dia merasekan ape yang aku rasekan sekarang,biarlah ia berpanjangan...Sesungguhnya,hati ini telah dicuri olehnya...



Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Tuesday, August 14, 2012

Kelakar sangatlah video nie! boleh buat pecah perut!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Ok! kite jumpe lagi! haha! semalam updated hari ni pun update! Maklumlah,nina tak sibuk pun...Duduk rumah jadi puteri dalam sangkar emas..hahahah!!! Ok-ok...Kenapa dengan tajuk ni eh?? mesti korang nak tau...Eh! Korang memang nak tau ker?? Nina bagitau ok! Semalam,tengah syok-syok memasak  untuk sahur,mengemas rumah sikitlah kan,abang nina ni pergi lah buka laman web melayu.tv ni..dudu asyik tengok video klip banyak kat situ lame2 terjumpe 1 video klip ni...Memang tak boleh belah! Ketawa sampai nak pecah perut tengok video ni..Kelakat giler!! Betul!! Nina tak tipu!! Meyh nina tunjukkan...

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Monday, August 13, 2012

AHHH!!!!!!!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera!
Ok,hari ni nina nak kongsi video kegemaran nina je..hehe...Nina memang suke kpop! sejak dari zaman azali nina lagi da minat kpop-kpop ni...mane taknyer,pengaruh nina kuat mase tu...emm...Jap eh,biar nina pikir bile ek tu....hah! sejak nina darjah 5! hehe...Amboi,awalnyer pengaruh tuh...mesti tak percaya tapi nak buat macam mane kan...nasi sudah menjadi bubur lah kata kan...Jiwa nina sudah terjerumus jauuuuuhhhh ke dalam kpop tu..hahah! tapi lebih specific minat nina kepada siape..hah! minat nina kepada........

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya