Wednesday, October 8, 2014

SIDE INCOME!

Assalamualaikum dan Sala Sejahtera to my loveliessss
ok kali nak update pasal produk and baju trend terkini...heheehehe...lately nina teringin menjana side income sambil2 tengah belajar ni...huhu..hope awak2 sume suke tengok baju2 ni and boley beli melalui nina :) 
Dont worry,..Sememangnya sekarang banyak kes tipu beli online akan tetapi nina ni tak berani nak tanggung dosa menipu besar walaupun sekali je...Ya ampun...takut di akhirat nanti...dok memikirkan family tersayang nanti..aduhhh...takut meninggi pulak.. So In Shaa Allah :) nina jujur dalam membuat hubungan perniagaan dengan awak semua ye..hehehe....
Nina telah mencube dalam menjual barang kosmetik, baju muslimah, baju kfashion, handbags, tudung-tudung dan macam-macam lagi denga harga yang berpatutan... Nina tak berani jual dengan harga yang tinggi sbb nanti jadi tamak so nina jual dengan harga yang biasa :)
Setakat ni nina buat secara online...In Shaa Allah kalau ade rezeki nina buka kedai sendiri...doa-doakan lah untuk nina...hehehe... Harap-harap korang sume sokong nina..hehehe :D
Jom survey baju nina..hehehe
Kalau-kalau korang semua ade pertanyaan atau berminat atau ape-ape2 je laa
Boley pm nina kat >> https://www.facebook.com/messages/282618971927073 <<
Atau facebook nina >> https://www.facebook.com/amalina4991 <<
InShaaAllah nina akan balas dengan mesra dan baik...



















































Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

No comments:

Post a Comment

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya