Wednesday, April 23, 2014

Practical . . . . . Dup Dap Dup !!



haihhhhh
lame betol tak buka blog ni....sorry my lovely reader and bloggers...bukak tak berminat lagi tapi setelah habisnye semester break sem lepas,saye harus menjalankan tugas sebagai pelajar (berianye cik kak nii :P) terpaksala tumpukan perhatian kat study tu...sorry sayang2 saye sekalian...fahamila diri ni...hhahaa...kenape ayat agak mengelikan?? haha..ok2..back to point...

setelah menelaah menjawab final examination untuk semester 3 di Politeknik Merlimau Melaka kesayangan saye ni...tibelah mase untuk saye tumpukan perhatian kat practical atau erti kate lain, Latihan Industri....tetapi Dup Dap Dup Dap la jugak nak tunggu result final ni... :s T_T
Stress mase menjawab final..terase nak frust menonggeng menjawab soalan tu...mane taknye...orang lain time final cukup tido...saye ni terbalik pulakk....pecah rekod sekali mase jawab Business Management,Marketing Management n Commercial Law ,malam sebelum final tu tak tido lansung...bapak gentle!! hahahhaa...

hmmmm...ketawa ketawa jugak...tapi nak menjawabnye sikit punye stressssssssss......semester ni,asyik sakit kepale jee....haihhh...nasib empunye badan betol laa....huaaaaaaa T^T
Tapi syukur Alhamdulillah kehadrat Ilahi,saye dapat menjawab walaupun dengan tak seberape tenang sebab stress :D

 Anyway, sebenarnye nak cakap pasal practical bukan pasal final yang da lepas nihh...hehehhehee...
sekejap2..ayah cakap tempat practical saye, die yang carikan..ngee...nampak tak manje kat situu...tapi kerugian kat situ sebab tak ade elaun ;'( sedih sebab member2 semua ade elaun but not me :'(
tapi nak buat macam mane...rezeki tak ade huhuhuhu...redhaaa :D yang penting berkat n ilmu dapat dengan care yang betol :D

Then.tempat LI saye ni tak ade la grand2 sangat...setakat memadai jee...maklumlaa...tempat kerajaan kann...tapi tempat tu lagi ok la dari sempit macam apee...at least pekerja peramah da lebih mencukupi :) Harap2 sangat LI nanti saye buat dengan baik dan sebaik mungkin...Aminnn :)
Doa-doakan laa untuk saye ...hehehehe....
okkk....nak outtt sebab penat menaipp....harap2 seronok membace :)
Assalamualaikum dan Bubye :D

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

1 comment:

  1. follow u #256 :) good luck for your LI ..jemput2 bace my entry eh http://giragiraromantic.blogspot.com/2014/04/amigurumis-lover.html ^_^

    ReplyDelete

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya