Wednesday, July 10, 2013

Ramadhan 2013 saye!



Salam Ramadhan n Salam 1Malaysia yang saye cinta =)
Ewah! sweet saye hari kan...bersalam2 pulak tapi ni kan bulan ramadhan yang indah,jadi harus diberkati dengan sebaik mungkin..betul tak? hehehehe...
Tak ade ape yang hendak dikongsikan tetapi hanye perkare biase2 je...hehehe...
Puase tahun ni,disambut seorang diri je sebab family saye jauh di Johor manakala saye di Melaka :'(
tapi tak ape,dengan semangat dan sokongan dari keluarge yang jauh...saye tau saye boley bertahan selamenye kerana berkat diorg...Mom! Dad! Brothers! I LOVE YA' ALL!!! hehhehe =D
Tetapi...sahur saye begitu tercabar!
Sebab nasi saye boley pulak basi! Da la saye ni bernasib baik tersedar dari tido untuk sahur..sedih T_T!
terpakse la makan biskut jagung n air teh o panas sahaje...Itu lebih baik dari terlupe sahur n tertinggal sahur...hehehe...
Tak ape...1st time berpuase sendirian di bilik asrama ni..maklum la..saye tiade roomate..hehehe,,,sudah nasib begitu rupe...
Bile masuk semester 2,saye berazam baru untuk mengubati duka yang lame..ingin memperbetulkan kesalahan yang lame terbiar dan kini telah menjadi semakin teruk ni...ingin mengubati duka insan tercinta..dengan dorongan kawan2 yang baik apebile masok sem 2..berkobar2 saye! Mengharapkan semangat ni kekal selamenye..Ya Allah,berilah aku secubit kesabaran yang teguh dariMu untukku hadapi dugaan hidup ini..Amin!
Ok la...sampai di sini sahaje...sehingga kite berjumpe lagi...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera serta Salam 1Malaysia

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

No comments:

Post a Comment

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya