Wednesday, November 21, 2012

Segmen Bloglist by Nurfara Hani !

 

Ok,..hari ni saye terajin pula join segmen yg dianjurkan oleh blogger Nurfara Hani

Antara syarat pernyertaannya ialah:
1.Copy banner di atas sperti biase...
2.Follow blogger Nurfara Hani dan like page die ni
3.Follow saye dan like page saye pulak *ishk..menyibuk aku ni..hehe*
 
ok..join tau jangan tak join..rugi..hadiahnye korang boley tengok sendiri di penganjur segmen ni sendiri supaya lebih surprise ! haha...
Tata~!! Assalamualaikum dan salam sejahtera ^^



Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

14 comments:

  1. thanks sudi join.. saya takda hadiah la awak:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-bloglist-disember.html

    ReplyDelete
  2. hai dari segment yg same
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-disember.html

    ReplyDelete
  3. bw here -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-disember.html

    ReplyDelete
  4. dari sagment yang sama..=)

    Done follow you..nice blog..^^
    http://secretshaila.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. dr segmen yg sama...slm perkenalan...dh follow cni...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-disember.html

    ReplyDelete
  6. salam..
    ummi singgah sini....done folow u....

    http://ummitieha8384.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-disember.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal...
    dtg dari segmen yg sama.dah follow u & do follow my blog yer..tqvm!

    http://tintamerah-travelog.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-disember-2012.html

    ReplyDelete
  8. salam
    done follow, follow mine too!
    http://jurnal-is.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-disember.html

    ReplyDelete
  9. Terjah sini & follow.. :D

    Join segmen yg sma..

    http://thenotanota.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-disember.html

    ReplyDelete
  10. BW sini sambil follow

    terjah dari segmen yang sama

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-disember.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen sama cutiee~~

    ReplyDelete
  12. Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  13. Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  14. Salam n HaPPy NeW YeaR 2013....moga masihi ini dunia tidak berterusan dicerobohi oleh pihak zionist khusus pada pelestine

    ReplyDelete

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya