Monday, October 15, 2012

Segmen Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas by Syawal

Assalamualaikum dan salam sejahtera!
Hai,kebelakangan ni saye asyik join segmen je..heheh..saje je nak mengisi kelapangan mase ^^
Anyway,jom join segmen ni,korang bolehla tambah follower korang ^^
Syarat-syaratnyer :
1.Copy banner di atas & follow owner segmen ni (Klik je banner tu..)
2.Buat satu entry tentang segmen ni.
3.Follow saye dan like >Bende ni<
4.Nyatakan jumlah follower korang.

Jumlah follower saye


Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

29 comments:

  1. Thanks join.. :)Jom BW peserta lain..

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
  2. dah follow sini dari segmen sama..
    jom follow balik ya..

    http://redscarz.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  3. salam. dari segmen yang sama :) . Follow you :)

    http://yeyenpolkadot.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  4. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    ReplyDelete
  5. hai.. i pon join this segmen....i ada due blog.. s0 follow both taw.. hee:).. like facebook page also :)

    http://boutiquediyana.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    https://www.facebook.com/boutiquediyana

    http://productacaiberryku.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-followers-sampai-puas.html

    https://www.facebook.com/pages/Product-Acai-Berry-Ku/371359706275074

    ReplyDelete
  6. sudah follow...follow sini balik our-secret2011.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmenjom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  8. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  9. assalam..ayu dtg dr segmen yang sama...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama :) done follow u :D tolong follow balek :D

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html

    #135

    ReplyDelete
  11. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  12. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/ folo me back. :)

    ReplyDelete
  13. Haiiiii
    Eyrra dah follow blog Kamu...
    Follow blog Eyrra balik tau...
    thanks...

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  14. hye , sya dh follow kamu .
    jgn lupa utk follow sya lagi , tq

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  15. Hye..ifa singgah dari segmen yg sama..dah follow cnie..jemput singgah n follow blog ifa plak..slm perkenalan..:))

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  16. dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan :D

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  17. Salam, done follow u.. :)

    singgah jom :

    http://misskinuko.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal..

    dr segmen yg sama..

    done follow..=)

    ReplyDelete
  19. datang dari segmen yang sama :)

    http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    jom ke blog saya :)

    ReplyDelete
  20. salam n hai dear, sy dr segmen yg sma dgn awk. hit me back please. hehehe. tq

    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  21. insyirah datang dari segmen yang sama
    and follow
    jom follow blog lain..:)

    http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.

    ReplyDelete
  22. insyirah datang dari segmen yang sama
    and follow
    jom follow blog lain..:)

    http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.

    ReplyDelete
  23. Hai.
    Done Follow Dari Segmen Yang Sama
    Kalau Sudi Jom Follow Balik
    http://cloudboy93.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  24. hye.
    assalammualaikum tuan blogger.
    amer datang ni ada hajat.

    first datang nak follow blog ni.
    dari segment yang sama
    bukti check follower box .
    id : amerjaya :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    oh ya. sebagai sahabat blogger.
    amer nak ajak ni join giveaway and segment sedang
    berlangsung kat blog amer.

    yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

    yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
    iaitu..
    MP3 SPORT
    mudah dibawa time jogging.
    swatch watch 3x.
    http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  25. Tuan rumah saya datang melawat ni..Salam kenal..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_24.html

    JOM FOLLOW SAYA...

    ReplyDelete
  26. http://rightnot.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_18.html

    Dari segmen sama. Done follow sini, follow balik yeee :D

    ReplyDelete
  27. hai! dari segmen yang sama :)
    dah follow sini jugak
    http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya