Wednesday, October 10, 2012

Segmen Follow-follow dan Menang RM50 !! Weee!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
Jom join segmen ni sambil tu boleh korang semua menang duit kalau korang bernasi baik takpun joinlah untuk tambahkan lagi follower di blog korang tuh...Tak salahkan kalau saje menambah follower walaupun follower korang dah ramai.kite bermersra sesama blogger ^^

Dan sebelum saye akhiri entry saye ni,saye nak tag...Anis dan Dierah ...
Assalamualaikum dan salam sejahtera!!! ^^


Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

10 comments:

  1. dh follow awk :) rajin2 blogwalking peserta lain k? senarai peserta akan diupdate dr semasa ke semasa...

    ReplyDelete
  2. salam,, hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u ^^
    vsit my blog ea..
    klu sudi follow la skli hehe..

    ReplyDelete
  3. follow sini :)

    http://fynazshamz.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  4. done follow sini...

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  5. dtg dari segmen yg sama . . .
    GOOD LUCK

    http://music-syasya95.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama..done follow sini.. (:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  7. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal,

    Dtg dari segmen yg sama

    done folow ur blog :)

    http://nugrulsakura.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya