Sunday, October 21, 2012

Segmen 8 Things About Me

 


 
 
Kali saye join segmen lain daripada yang lain dan sungguh interesting!!
 
Ok,jom mulekan segmen ni!
 
Eight-things about me:
1.Lahir di Johor
2.Bakal pelajar diploma pegurusan perniagaan di PTSB di Kulim,Kedah.
3.Gile kpop dan anime
4.Agak brutal
5.Slumber dek!
6.Easy-going
7. Kuat makan tapi susah nak gemuk
8.Baru berumur 18 tahun

 Seven-Hobbies :
1.Melukis
2.Menyanyi
3.Menari
4. Main internet
5.Jalan-jalan
6.Kumpul duit
7.Membaca
Six-Things I hate:
1.Cockroach (Benci!+anti!)
2.Barang hilang
3.Backstabber+traitor
4. Berat badan tak naik
5.Makanan terlalu pedas
6.Barang rosak
Five-Song I like :
1.Super Junior - Sexy,Free & Single
2.Jang Hye Jin ft MC Sniper - Bad Person
3.BToB - WOW
4.Super Junior - Sorry sorry
5.G-Dragon - Crayon
Four-Favourites film/dramas/musicals/series :
1.Running man
2.Kpop Inkigayo
3.Music Bank
4.Faith
Three-Favourites food :
1.Masakan Ibu
2.Burger
3.Piza
Two-Wishes :
1.Impian saye tercapai
2.Bahagia disamping insan tersayang
One-Qoutes :
1."Membenci seseorang sangat membazir tenaga dan fikiran,jadi jangan pernah pedulikan mereka yang membenci kita sebaliknya kita jalini hidup kita dengan sebaik mungkin doakan mereka ke arah kebaikan" - Saye sendiri ^^

Ok,dah abis taip..Fuhh! Penat taip+fikir hehehe.....Join segmen ni dengan klik banner di atas taw ^^

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

9 comments:

  1. hye! minat Running man jugak ke..terima kasih ya join segmen saya ni :)

    ReplyDelete
  2. follow sini..follow back..:)

    http://atienstory0809.blogspot.com/2012/10/segmen-8-things-about-me.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/segmen-8-things-about-me.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan dari blogger beritaMY..saya dh jadi follower terbaru blog anda.jika tidak keberatan perlukan kunjungan balas..hehe

    artikel terbaru Saya akan saman orang yang bogelkan saya-RCW

    ReplyDelete
  5. salam. datang dari segmen yg sama :)X

    http://nsyammie.blogspot.com/2012/10/segmen-8-things-about-me.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini..
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. ramainya minat running man..haha

    ReplyDelete
  8. assalam ayu datang dari segmen yang sama...heehhe...jom join segmen ayu pulak...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya