Thursday, October 11, 2012

Oh my godddddd

Assalamualaikum dan salam sejahtera!
kali nak kongsi benda yang saye nak sesangat selame ni...hehee...dah lame mengidapkannya tapi hanya mase yang boleh menjadikn ia kenyataan...Hrurmmm..tapi entah bile boleh saye kecapinya...hehehe...memang teringin sangat beli barang ni dengan duit hasil titik peluh saye sendiri,biar bebaloi sikit...lagi bagus...
Sony Acro S,smart phone yang kalis air,camera yg BAIK..pernah cuba pakai jap...akak sedare ade beli,so belek2lah hp tu dan MEMANG BEST PAKAI!! Dan tak lupe Samsung Galaxy SIII,2nd kegemaranku! *wah banyak hp ko na rembat ye Nina...* Hehehe...memang dua ni favouite! klau tk dapat sony nak samsung ni!

Suka camera ni,nampak comel,simple dan mudah dibawa kemane saje...hehehehe...


Oklah,sampai sini jelah..penat nak menulis..hehheheheheheehehe...Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

1 comment:

  1. mcm best je hp sony tu...tp EPIK minat samsung s3 lg...hehehe

    Hotel Dibina Atas Pokok

    ReplyDelete

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya