Thursday, August 9, 2012

Persiapan Raya Tahun Ini

Assalamualaikum dan salam sejahtera!
Nina nak berkongsi tentang persiapan raye nina pada tahun ini.Mesti semua tengah dok fikirkan,tahun ini nak pakai warna pe? Kasut pe? Tudung pe? Kuih pe? Raye kt mane?
Tahun ini bagi nina tak begitu meriah sangatlah tapi nina tahu yang para pembaca mesti tak sabar menyambut raye bersama insan tersayang di luar sane.Nina pun tak sabar cum tahun ini semua seperti tak menjadi so no feeling nak raye sangatlah TAPI tak bermakne nina tak nak duit raye nanti...
Tahun ini family nina dah buat keputusan nak pakai warna ape.

Warnanya ialah....merah gelap! Itu lah warna tahun ini...
Nina suke sangat pakai selendang sebab tak boring pun! hehehe...Tapi ade sesiape boley suggestkan kt nina cara pakai selendang dengan cantik tak sebab nina pakai cm biase jer...tak nampak cantik sangat la...
Suggest tau...ok,kbai! Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!


Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

No comments:

Post a Comment

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya