Tuesday, August 14, 2012

Kelakar sangatlah video nie! boleh buat pecah perut!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Ok! kite jumpe lagi! haha! semalam updated hari ni pun update! Maklumlah,nina tak sibuk pun...Duduk rumah jadi puteri dalam sangkar emas..hahahah!!! Ok-ok...Kenapa dengan tajuk ni eh?? mesti korang nak tau...Eh! Korang memang nak tau ker?? Nina bagitau ok! Semalam,tengah syok-syok memasak  untuk sahur,mengemas rumah sikitlah kan,abang nina ni pergi lah buka laman web melayu.tv ni..dudu asyik tengok video klip banyak kat situ lame2 terjumpe 1 video klip ni...Memang tak boleh belah! Ketawa sampai nak pecah perut tengok video ni..Kelakat giler!! Betul!! Nina tak tipu!! Meyh nina tunjukkan...

Betul nina cakapkan? hah! Memang lawak pecah perut!! Nina tengah masak2 ni pun sampai tak boleh nak pegang sudip nak masak taw! memang lawak! hahahahahahahaahhahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok,nak out! kalau ade cerita yang nina boleh kongsikan,insyallah nina akan kongsikan dengan korang!!! 
Assalamualaikum dan salams ejahtera!

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

4 comments:

  1. Heyy heyy.thanks sudi jenguk.follow la sekali.sy dah follow blog awk >,<

    ReplyDelete
  2. amboii.gelak sampai tak boleh pgang sudip.hihi :DD

    ReplyDelete

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya