Thursday, August 9, 2012

Perkara yang membuatkan aku rase geram jer

Assalamualaikum dan salam sejahtera!
Kali ni aku nak cakap pasal geram pulak...saje la kn...Mane taknyer kalaw dapat sibling yang suke annoying ni..lelaki pulak tu! Hmm...lelaki tak sah kan kalaw tak suke annoying orang lain,mesti nak annoying orang lain punye..Grr! Adik beradik punye pasal la kan,maafkn je la...
Tak tahu berapa banyak perkara yang boleh buat aku geram tapi kita tengok dulu senarai yang berikut:


  • Bile barang saye disentuh dan dialihkn! *paling pantang aku kalau ade org yg suke alih2 barang aku ikut suka hati dia je!
  • Terjah bilik tak geti tutup! *hah! Ni satu lagi pantang aku! dah la terjah bilik tak geti bg salam lpas tu tak geti tutup...Grr!
  • Tahu nak mengorder je tapi tak tolong terutama adik beradik & roommate.*Aik! Aku ni da jadi personal maid kau ke? ade tangan,ade kaki...pergi buat sendiri! tak bg aku gaji ade,nak suruh aku!
  • Sibuk menyibuk mengwar-warkan hal peribadi aku! *hah! Ni aku nak tanye,kau ni dah tak hidup ke? hal sendiri kalau tk orang tau jangan sibuk hal orang lain! tutup je mulut kau tu kalau nak selamat!
  • Kutuk mengutuk aku belakang2...* Aku paling benci orang macam ni...depan aku sikit punyer baik tp belakang aku macam hampeh! Ape kau ingat kau HEBAT! Hey! Aku dan engkau sama.kita manusia dan hamba disisi Allah,pe yang bezanya...tak puas hati kita face to face la!
  • tetibe tuduh aku tak tentu pasal... *agak2 nak kene penangan besi aku buat la! tahu tuduh tapi tak siasat!
  • Kalau aku call ku tk angkat then marah aku balik sbb tk call...*Agak nk aku maki kau depan orang ramai nk tk? Tk sikit hp kau yg CANGGIH tu! Ade kalau bukak? Kang kne penangan sebijik!
  • Kalau aku tk ade kredit,ade je emengency tpi time ade kredit,tak ade pulak!* Geram memang geram!!
Memang perkara di atas akan buat aku geram! Aku ni hot-tempered orangnye so berhati-hati ok?
Assalamualaikum dan salam sejahtera!
Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

No comments:

Post a Comment

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya