Monday, August 13, 2012

AHHH!!!!!!!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera!
Ok,hari ni nina nak kongsi video kegemaran nina je..hehe...Nina memang suke kpop! sejak dari zaman azali nina lagi da minat kpop-kpop ni...mane taknyer,pengaruh nina kuat mase tu...emm...Jap eh,biar nina pikir bile ek tu....hah! sejak nina darjah 5! hehe...Amboi,awalnyer pengaruh tuh...mesti tak percaya tapi nak buat macam mane kan...nasi sudah menjadi bubur lah kata kan...Jiwa nina sudah terjerumus jauuuuuhhhh ke dalam kpop tu..hahah! tapi lebih specific minat nina kepada siape..hah! minat nina kepada........

*Cer klik name tu...tup terusss ke youtube diorg so korang boley la tengok lagu diorang tu...hehehe =)

Nak post lagu diorang banyak la...tapi biar nina post lagi TERBARU diorang...haha! =D
Hah! Ini dia!!! tajuknya ialah Super Junior - SPY ! hehehe...memang kelakar tapi dance diorang the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD
Ok,nina dah abis! kbai! Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

6 comments:

  1. Hahaha.. simple :D but not bad la..
    Good AMalina gadis slumber .
    by sot .

    ReplyDelete
  2. adeh...
    x minat sebenarnya lagu2 korea ni...
    huhuhhuhu jgn marah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...tak berharap pun...cume berkongsi :D

      Delete

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya