Tuesday, June 12, 2012

Demam Bola Datang Menjelma Kembali! =='

Assalamualaikum n hello!
Ok,hari nie la nina nk chit chat sikit pasal Euro bola ni kan..ye la...ayah nina nie da berape hari stay late night sbb bola...Entah siape pulak nk lawan malam nie or esok? kalau xade biarlah,ade ker xade ker....nina bukannyer kisa sgt p0wn...adek nina yang form 1 nie asyik monyok sbb xdpt tg0k bola...cian...esok skolah nk buat macam mane syg...Ape-ape jer la...pernah nina beli s/khabar di hospital,nina xingt ble tp ble nina selak-selak tetibe aq 1 kertas berlipat jatuh ke riba nina,ape lg...nina bukak la...rupenyer...Hmmph! rekod untuk piala euro bola rupenyer...membazir! ye la...sebesar kain rentang tu die pegi buat untuk rekod bola jer?! kertas tue bole buat macam tau! at last nina buat pengalas untuk letak barang..hahah! jd pengalas lg bgos! Anyway,nina terfikir sesuatu,knpe yer lelaki mesti minat bola?? minat macam mne pun lelaki bile main netball,futsal,badminton n etc,mesti diorg giler bola...sampai kt kedai mamak tepi jalan asl lalu jer,xsah kalau tg0k kaca tv kt situ mesti channel bola...kdg nk ddok sembang kt situ pun xberkesempatan...ye la,mane tak yer..
1)xsah kalau bile time syok borak2 mesti tetibe ad org jerit 'GOAL!','AUWW!' dan mcm2 lagi...
2)xsah la kan bile nk ddok mesti nk tempah 1 satu meja...ishk! da la ramai bile ramai,setiap org,1 meja...xad peluang saye nk lepak sne...

See! 2 sebab nie adlah sebab yang selalu berlaku bile demam bola datang menjelma... skrg..wahai para adam,kenape anda sekalian minat bola??? Jawab! Jangan xjawab! hehehehehehe :DD
Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

No comments:

Post a Comment

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya