Monday, June 11, 2012

Keluar form 6 dan penempatan politeknik nina!!

Assalamualaikum n hello!!!!!
hey,nina ade news nk bgtao anda sume....Dengan ini,secara rasminya saya Nur Amalina Binti Abdul Rahim dengan nombor kad pengenalan:------------,telah berhenti daripada Tingkatan 6 SMK Taman Daya..
itu jer nina nk informkan...hehehe...and other thing,buat kali terakhir nina bersua-muka dengan kengkawan nina Tingkatan 6 SMKTD...Korang! kan aq rindukn kengkawan sekalian!, Jangan dikau lupakan aq kerna aq sentiasa ingatkn kamu!! hehehe..jiwangnyer nina kali ni..
ok lq,next thing nina nk bgtau adalah nina dapat politeknik di KULIM,KEDAH!!!! fuhhh!!! jauh tuuuuuuuuu!!!! dah tak lame lg nina jadi rakyat kedah!!! haha! suke aq dpt jauh! kepada org kedah,sambutla saye dgn hati yg ikhlas yer?hehe...senyum saye cm kerang busuk..hahaha!!!
ok la! Nina nk out dulu...bubye!!!
Assalamualaikum dan kabaiii!!!!!!!! next time nina post lg!!!!

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

No comments:

Post a Comment

Salam para pembaca dihormati sekalian! komen la...Nina hargai sangat-sangat jasa korang =)

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya