Tuesday, June 12, 2012

Demam Bola Datang Menjelma Kembali! =='

Assalamualaikum n hello!
Ok,hari nie la nina nk chit chat sikit pasal Euro bola ni kan..ye la...ayah nina nie da berape hari stay late night sbb bola...Entah siape pulak nk lawan malam nie or esok? kalau xade biarlah,ade ker xade ker....nina bukannyer kisa sgt p0wn...adek nina yang form 1 nie asyik monyok sbb xdpt tg0k bola...cian...esok skolah nk buat macam mane syg...Ape-ape jer la...pernah nina beli s/khabar di hospital,nina xingt ble tp ble nina selak-selak tetibe aq 1 kertas berlipat jatuh ke riba nina,ape lg...nina bukak la...rupenyer...Hmmph! rekod untuk piala euro bola rupenyer...membazir! ye la...sebesar kain rentang tu die pegi buat untuk rekod bola jer?! kertas tue bole buat macam tau! at last nina buat pengalas untuk letak barang..hahah! jd pengalas lg bgos! Anyway,nina terfikir sesuatu,knpe yer lelaki mesti minat bola?? minat macam mne pun lelaki bile main netball,futsal,badminton n etc,mesti diorg giler bola...sampai kt kedai mamak tepi jalan asl lalu jer,xsah kalau tg0k kaca tv kt situ mesti channel bola...kdg nk ddok sembang kt situ pun xberkesempatan...ye la,mane tak yer..
1)xsah kalau bile time syok borak2 mesti tetibe ad org jerit 'GOAL!','AUWW!' dan mcm2 lagi...
2)xsah la kan bile nk ddok mesti nk tempah 1 satu meja...ishk! da la ramai bile ramai,setiap org,1 meja...xad peluang saye nk lepak sne...

See! 2 sebab nie adlah sebab yang selalu berlaku bile demam bola datang menjelma... skrg..wahai para adam,kenape anda sekalian minat bola??? Jawab! Jangan xjawab! hehehehehehe :DD
Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Monday, June 11, 2012

Keluar form 6 dan penempatan politeknik nina!!

Assalamualaikum n hello!!!!!
hey,nina ade news nk bgtao anda sume....Dengan ini,secara rasminya saya Nur Amalina Binti Abdul Rahim dengan nombor kad pengenalan:------------,telah berhenti daripada Tingkatan 6 SMK Taman Daya..
itu jer nina nk informkan...hehehe...and other thing,buat kali terakhir nina bersua-muka dengan kengkawan nina Tingkatan 6 SMKTD...Korang! kan aq rindukn kengkawan sekalian!, Jangan dikau lupakan aq kerna aq sentiasa ingatkn kamu!! hehehe..jiwangnyer nina kali ni..
ok lq,next thing nina nk bgtau adalah nina dapat politeknik di KULIM,KEDAH!!!! fuhhh!!! jauh tuuuuuuuuu!!!! dah tak lame lg nina jadi rakyat kedah!!! haha! suke aq dpt jauh! kepada org kedah,sambutla saye dgn hati yg ikhlas yer?hehe...senyum saye cm kerang busuk..hahaha!!!
ok la! Nina nk out dulu...bubye!!!
Assalamualaikum dan kabaiii!!!!!!!! next time nina post lg!!!!

Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Friday, June 1, 2012

Khabar gembira dr KPTM buat nina

Assalamualaikum!!
Lame nina xupdate blog nie....maklum la,nina nie susah nk update blog nie,lgpun nina not blogger girl la...hehehe....nina nk kongsi berita baik....1st nina telah berjaya mencapai keputusan spm nina dgn sebaik yg nina bley...yela at least more than 5 kredit yg nina dpt...then nina dpt g form 6 di smk taman daya..But most of all nina bru terima khabar dan tlh diconfirmkn bahawa nina dpt melanjutkn pelajaran ke politeknik kursus perniagaan! Maklum la math nina adla A dlm spm so happy giler nina slps upu nina xdpt...right now nina nk tgok nina ditmptn dimane pulak.....hehehe.....doakn utk nina yer supaya berjaya hingga ke menara gading nina sendiri....Insyallah nina akn doakn utk pembaca kesayangan nina sekalian....Kabaii~~!! soon nina update lg...Assalamualaikum!,


Terima kasih sudi membace entry saye! Jangan lupa untuk komen dan like ^^

Hak Milik Cipta Oleh NinaMissKechik Selamanya